Beypazarı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Başkent Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı Yaşar TONBAK / ANKARA BHA Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yağmurlu havaya rağmen turist alırken, işletmelerde yağmurlu havada turistlere hizmet vermeyi sürdürüyor. Beypazarı İlçe merkezinde etkili olan yağmur gece ve sabah aralıklarla sürerken, yüksek kesimlerde kara dönüştüğü ve Nallıkaşı, Kirazyanı, Burgaz yaylaları beyaza büründü. Dün akşamüzeri...

Beypazarı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkent Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yağmurlu havaya rağmen turist alırken, işletmelerde yağmurlu havada turistlere hizmet vermeyi sürdürüyor. Beypazarı İlçe merkezinde etkili olan yağmur gece ve sabah aralıklarla sürerken, yüksek kesimlerde kara dönüştüğü ve Nallıkaşı, Kirazyanı, Burgaz yaylaları beyaza büründü. Dün akşamüzeri Ankara valiliği de Kuzey’de kalan ilçeler için sağanak uyarısında bulunarak şu açıklamayı yapmıştı:
“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; İlimiz kuzey ilçelerinde (Kızılcahamam, Çamlıdere, Güdül) kuvvetli yağmur ve sağanak (21-50 kg/m2), yüksek ve dağlık kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ile kar yağışı beklenen yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma, don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”






 

Beypazarı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.